Air Max Con in HK! 

Nike Air Max Con 今日終於登陸香港藝穗會,我就率先去咗參觀!呢個波鞋盛會原來只喺紐約、東京同香港舉行,仲包曬成棟fringe club玩曬3層+天台,絕對係今年一大盛事。隨著Nike Air Max 1的發佈,標誌著可視氣墊革命的開始。Nike每年發布傳承經典的創新之作,以此慶祝Nike Air Max 1在3月26日的誕辰。

  

展覽日期由23/3-27/3,多天的盛會將為運動鞋愛好者們講述關於著名的Nike氣墊單元科技的傳承、設計和創新之旅。大家可以瞭解設計師筆下的Air Max,在NIKEiD Studio打造專屬個人的Air Max鞋款。SNKRS球鞋體驗,包含提供球鞋清理、鞋飾定製服務,展示Air Max Power Wall,雖然網上登記已經額滿,但大家仍然可以去walk in 參觀!

   

靚到唔捨得食。
    
有專人幫你換鞋帶㗎!
    
藤原浩呢對Air Max LD Zero H 網上預售已全數沽清!
    
  

 

現場仲有nail polish部同你整指甲!
 
喺呢度投票選出你最喜愛的Air Max令佢再度出現la。
 
 
對白色波鞋著到黃曬唔緊要,呢度可以幫你抹乾淨。
  
    
    
  

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s