❤️️List: 韓一點 Pedder Red x KYE

那邊廂,日圓大跌,香港人重投日本懷抱,這邊廂,韓國繼續吹,其實兩地各有優點,邊度有好的設計自然能吸引大家。對於韓國時裝師,絕對有幾位比較出眾,就好像KYE,一出道就有G Dragon和CL支持,比佢地著過嘅,又會比人搶購一空。除了明星效應,KYE的設計師來頭也不少,Kathleen Kye畢業於Central Saint Martin,更以最年輕紀錄完成碩士學位。今次Pedder Red聰明地找來KYE合作推出手袋系列,多咗d韓味,你又鍾唔鍾意?本人就非常喜歡這個紅色盒型手袋❤️有時一身簡約look再襯個有趣的手袋已經很有時尚味道。


  
  

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s