The 3rd J.CREW store in HK!

其實大家都知,J.CREW真係唔平,但唔知點解我有種情意結,每次去New York都要入去行幾轉,男裝女裝,鞋履手袋,每次都覺得好貴,但每次都一定要買到嘢先肯走。其實佢d設計同料都唔差,若你鍾意低調簡約,款式又要比Club Monaco潮一點,仲會周不時見到有d特別版波鞋,我只能夠講,佢做branding同image係有一手,你要穿得有品味不落俗套,去J.CREW囉。最近佢終於喺銅鑼灣開舖,仲要係Time’s Square,中環就男女裝分開,呢間男女合一唔洗同老公分開行,店舖面積約2,600平方呎都算ok,今晚放工不妨去行吓!

01_PAULA-M_0072 12_MAUZA-A_0044

LOOK-24_Shoes LOOK-9_Sweater

LOOK-5_Skirt 29_BRENDA-K_0336

28_MILA-D_0544 20_REA-ST-H_0446

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s