另類女著Heaven Please

我覺得喺香港地買衫真係好悶,土地問題+租金貴,試問有心有力的本地小店如何撐下去?不過總有一些奇葩可留低,我說的是Heaven Please,兩位店主也是時裝編輯出身,數年前開業只入外國和本地時裝設計師的vintage和特色貨,現在已擁有自家系列Heaven Please+,最近更於銅鑼灣開分店!價錢中等但款式特別,有人覺得品牌另類,但當你望見街上全部人都著住Zara、H&M同淘寶,或周街偽阿徐、偽韓妹、偽ABC時,你就係時候搞搞個wardrobe,時裝人最忌乜野?咪最忌同人著到一模一樣囉。FB Page: Heaven Please

  

  

          
  


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s