❤️List: H&M小清新家品

 

 

 

等到頸都長,H&M終於於銅鑼灣開幕,日期為30/10,這間旗艦店最特別之處,係多咗家品部,其實好多其他國家地區H&M都附設家品部,風格走小清新路線,重點是價錢相當相宜,對於我地呢種貪靚,喜歡家品有小小北歐和英式風格,但又唔捨得洗錢既人,真是一大喜訊!本人將會於29/10率先去欣賞全新旗艦店,到時再話比大家知香港價錢抵唔抵,而家睇住靚相先。

5HA_0011_014R_Midres_PRESS1BO_0035_008R

 

 

5HA_0026_028R_Midres_PRESS  5HA_0104_017R_Midres_PRESS 8045_SL1_23 8045_SL1_31 8045_SL1_39a B00 0318660 001 90 0033

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s