Vivienne Westwood 2016 S/S

IMG_9300IMG_9299IMG_9304老實講,這幾季真的小了留意西太后,佢講climate change都好一陣子,可能開始有點悶,今日睇到佢今季d相,噢我眼睛離不開,風趣又幽默仲要靚!今季依然講climate change(雖然未見到邊part關事),仲多了主題"Saving Venice",完全將威尼斯文化發揚光大得來又唔係意大利人果種雕曬花嘅感覺。
#VivienneWestwood #2016SSIMG_9297IMG_9303IMG_9301IMG_9306

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s